NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!


Eerste NCRS inloop & sleutelmiddag


De hardtop van Piet werd onder handen genomen

Piet was al klaar voor de zomer dus de winter hardtop werd er vanaf gehaald. Tijdens de inloopmiddag werden de eerste voorbereidingen gedaan aan het demonteren van de top ter voorbereiding van een restauratie project. Het doel van Piet is om de top weer gebruiksklaar te hebben in het najaar van 2007.

Standaard uitlaatsysteem

Mike was vroeg want om 8:30 in de ochtend had hij het standaard uitlaatsysteem er al af gehaalt. Het oude systeem was kompleet aan elkaar gelast dus het gebruik van een slijptol was vereist!

Vervangen uitlaat systeem van een 65er Vette

Een ander project wat op de inloopmiddag werd aangegrepen was de vervanging van het standaard uitlaatsysteem onder de C2 van Mike. Via Corvette Central had Mike een nieuwe MagnaFlow performance set gekocht en dit klusje was wel even te klaren... dacht men.

Vroeg in de ochtend had Mike het oude systeem al onder de auto afgeslepen maar nu werd er gezocht naar de juiste manier van installeren... Maar goed dat er zoveel "specialisten" rondliepen die dag.

NCRS teamwerk

De teamgeest was goed deze middag, een groep hielp Piet met de demontage en het andere team hielp Mike. Het laatste team had het beduidend zwaarder want op een bepaald moment waren er vier man bezig met de installatie (Brandy, Mike, Ruud en Rob).

Dit werk vereist concentratie...

Brandy had al de ervaring met het vervangen van een uitlaatsysteem van zijn Corvette's dus dat kwam goed van pas. Op deze foto is goed te zien dat het werk de nodige concentratie vereiste.

Pietje precies

Zonder Sander zouden we het soms niet meet weten. Onze werkplaats coordinator staat bekend om zijn precieze manier van werken (zit in de familie) en dus werden de potten onder de juiste hoek geinstalleerd.

C2 softtop frame

Na de succesvolle installatie van het uitlaatsysteem begon Mike gelijk aan de opbouw van het gerestaureerde softtop frame.
Number of visits on this gallery: 30304