NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language


Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

NCRS Dutch Chapter Nieuws13 september 2008: Flight Judging 2008

Afgelopen zaterdag 13 september was het zover, Flight Judging 2008. Dit jaar hadden 2 leden hun Corvettes beschikbaar gesteld aan het peleton NCRS keurmeesters.

Stef Sindorf stelde zijn originele 1978 Pace Car te beschikking. De auto heeft maar 2600 miles op de teller staan en zag er nagenoeg ongebruikt uit. Stef heeft de auto in Nederland op de kop getikt, een unieke koop. Daarnaast stelde ook Oliver Brandenburg - een Duits NCRS lid - zijn Corvette Orange 1977er beschikbaar. Oliver is de tweede eigenaar en heeft de auto 16 jaar geleden uit Amerika geimporteerd. Beide wagens waren voorzien van een uitgebreide set aan documentatie.

Alhoewel er in totaal 21 mensen de Flight Judging 2008 hebben bezocht, waren er maar 8 keurmeesters aan de slag. Met 4 teams moesten dus 2 auto's volledig worden gekeurd - een zware klus. Rond de klok van vier uur waren beide gekeurd en klaar voor de zenuwslopende PV (performance verification). Beide auto's lieten hier steekjes vallen bij de alarm installatie.

Onder toeziend oog van Andre - onze Hoofd Keumeester - werden alle scores in detail en kritisch doorgenomen. De resultaten waren ronduit goed. Stef behaalde met zijn 78 Pace Car een dikke Top Flight! Oliver daarentegen behaalde een 2nd Flight.

Ronduit een geslaagde dag!Terug