NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender31 maart 2019: ALV 2019 en Judgingschool

    
NL NCRS C2 Body Off De weergoden zijn ons gunstig gezind bij de Algemene Ledenvergadering. Bij Erik Stroeve in Huizen was het een creatieve, maar vooral ook ontspannen bijeenkomst. Na het tanken van koffie en thee – met appeltaart, paaseitjes en broodjes – kijken wij naar de uitleg over de standaard versnellingsbak. Zie hier dat het geen geheim is dat André Boer hier de fijne kneepjes van kent.
 

18 mei 2019: Flight 2019

    
NCRS Spring Flight Jammer genoeg gaat deze meeting niet door; er wordt naar alternatieven voor later dit jaar gezocht. Maar de weergoden doen 18 mei hun uiterste best. Prachtige mogelijkheid om zelf op pad te gaan en te genieten van de eigenschappen ‘cabriolet’ of T-Top’.

 
 
 

8 juni 2019: Le Mans en Normandië

  
NL NCRS Judging School 2016 Le Mans is verreden. De ploeg van Toyota #8 van Sébastien Buemi, Fernando Alonso en Kazuki Nakajima heeft de 24-uurs race gewonnen. Corvette #63 (klasse LM GTE Pro) wist de 29e plek te bemachtigen, maar Corvette #64 werd aangetikt en crashte zwaar. Bekijk de C7’s hier op de testdag.
 

8 september 2019: Toertocht Veluwe

NL NCRS Flight Germany Zondag 8 september zijn we getuige van de eerste vallende bladeren op de Veluwe. André Boer zet hier een gepaste toertocht uit met kans op eten, drinken, everzwijnen (en wolven?). De tijden en de verzamelplaats worden bekend gemaakt.

 
 

28 september 2019: Flight herfst 2019

NCRS Spring Flight Zaterdag 28 september organiseert André Boer de Herfstflight in zijn Autobedrijf/Corvettemuseum in Wezep. Dit wordt een speciaal gebeuren. Verschillende leden van de nieuw opgezette Duitse Chapter zijn dan namelijk ook present. Niet alleen wordt dit een leuke dag tussen klassieke Muscle Cars, we helpen ook onze oosterburen in het waarderen van Corvettes. Allemaal zeker de moeite waard!


 
 

6 oktober 2019: Technische Meeting 2019

    
NL NCRS Garage Oktober is de maand waarin het denken aan opslag voor de winter wordt gedacht. Maar daar hoort stilzitten niet bij! Zondag 6 oktober verzamelen wij bij Erik Stroeve voor een technische sessie. Zo heeft iedereen komende winter de perfecte reden de handen eens goed uit de mouwen te steken.
 

Andere Corvette Evenementen4 april 2019 - 7 september 2019: Saturday Night Cruise Meetings 2019

  
The Cruise brothers In 2019 organiseren The Cruise Brothers zes maal de Saturday Night Cruise. Meetings op ‘De Werf’ (industrieterrein Zichtenburg) in Den Haag. Vanaf 18:00 uur is het genieten van Amerikaanse auto's en motoren, Amerikaanse muziek, hapjes en drankjes en snuffelen in kraampjes vol koopwaar.
 

23 augustus 2019 - 25 augustus 2019: Concours Paleis Soestdijk 2019

    
NL NCRS Tools Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus vindt dit jaar voor de vijftiende keer het Concours d’Élégance plaats. Ditmaal in de tuinen van Paleis Soestdijk. Naast het bewonderen van klassiekers die hoge ogen willen scoren voor het concours, kunnen wij daar ook zelf terecht met onze juweeltjes.