NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender31 maart 2019: ALV 2019 en Judgingschool

    
NL NCRS C2 Body Off De weergoden zijn ons gunstig gezind bij de Algemene Ledenvergadering. Bij Erik Stroeve in Huizen was het een creatieve, maar vooral ook ontspannen bijeenkomst. Na het tanken van koffie en thee – met appeltaart, paaseitjes en broodjes – kijken wij naar de uitleg over de standaard versnellingsbak. Zie hier dat het geen geheim is dat André Boer hier de fijne kneepjes van kent.
 

18 mei 2019: Flight 2019

    
NCRS Spring Flight Jammer genoeg gaat deze meeting niet door; er wordt naar alternatieven voor later dit jaar gezocht. Maar de weergoden doen 18 mei hun uiterste best. Prachtige mogelijkheid om zelf op pad te gaan en te genieten van de eigenschappen ‘cabriolet’ of T-Top’.

 
 
 

8 juni 2019: Le Mans en Normandië

  
NL NCRS Judging School 2016 Le Mans is verreden. De ploeg van Toyota #8 van Sébastien Buemi, Fernando Alonso en Kazuki Nakajima heeft de 24-uurs race gewonnen. Corvette #63 (klasse LM GTE Pro) wist de 29e plek te bemachtigen, maar Corvette #64 werd aangetikt en crashte zwaar. Bekijk de C7’s hier op de testdag.
 

8 september 2019: Toertocht Veluwe

NL NCRS Flight Germany Het weer viel niet tegen en de toertocht ook niet. In één enkele middag de hele Veluwe bewonderen lukt niet, maar André Boer had wel een route uitgestippeld die een goede van dit natuurgebied indruk gaf. En ons rijtje Corvettes maakte ook inruk op diverse Veluwegangers. Zo was er voor iedereen iets te zien op deze nazomerdag.
 

28 september 2019: Flight herfst 2019

NCRS Spring Flight Na kennismaking met onze Duitse lotgenoten barstte het keuren los. André Boer bracht uit eigen stal een prachtig gerestaureerde C2 uit 1963 en een net geïmporteerde C3 uit 1968 in. Twee totaal verschillende auto’s qua herkomst en geschiedenis.
Welke Flight hebben beide Corvettes gescoord? Het keuren is hier in geuren en kleuren te zien.
 

24 november 2019: Technische Meeting 2019

    
NL NCRS Garage Op deze frisse zondagmiddag heeft Rob ons de kneepjes van Tags en Trims van Corvettes bijgebracht. Na een lesje over goede, verdachte en foute nummers, gingen wij zelf aan de slag. Kijk hier waarom ‘Matching Numbers’  sneller gezegd dan gedaan is.
 

Andere Corvette Evenementen