NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender18 maart 2018: ALV 2018 en Judgingschool

    
NL NCRS C2 Body Off 2018 is begonnen. Een goed jaar begint met goede voornemens en heldere ideeën. Die werden ingebracht tijdens de Algemene Leden Vergadering in de garage van Rob Musquetier. Het werd een mooie dag van door er een sessie Judgingschool aan toe te voegen. Het programma zag er als volgt uit:
  • 12:00 – 13:00 verzamelen (met lunch en koffie/thee)
  • 13:00 – 14:30 ALV
  • 14:30 – 14:45 pauze
  • 14:45 – 16:00 Judgingschool praktijksessie
En deze geslaagde dag zag er als volgt uit!
 

8 april 2018: Sleuteldag in Akersloot

NL NCRS Tinker Day Deze dag bij Rob Musquetier was leuk en leerzaam. De eigenaren van drie Corvettes werden geholpen bij het traceren en oplossen van problemen. Rob had zijn hele familie ingeschakeld: zijn vrouw zorgde voor broodjes en zijn dochter zorgde voor voldoende lucht in alle banden. Kijk hier hoe gezamenlijk werd opgelost waar wij alleen niet uitkwamen. Een geslaagde dag die 6 oktober bij André Boer in Wezep in herhaling gaat.
 

12 mei 2018: Voorjaars Flight 2018

    
NCRS Spring Flight De 1982 C3 Collector Edition die André Boer aan een nauwkeurig onderzoek liet onderwerpen, overtrof alle verwachtingen. Zij stamt uit het laatste jaar van productie van de Corvette C3. Van dit model zijn slechts 6759 exemplaren gebouwd, maar dit is er dan ook wel eentje!
De Top Flight werd moeiteloos binnengesleept met een score van maar liefst 99,1%. Als je bedenkt dat dit een Corvette zonder Driving Miles is, vraag je je af waar die 0,9 % gebleven is.
In één kreet: een topper op een toplocatie!
 

3 juni 2018: Toertocht Midden-Nederland

    
NCRS Dutch County Onder leiding van Jeroen en Marcel werd Midden-Nederland bezocht. Kijk hier hoe negen klassiekers rustige dorpjes uit hun middagslaapje wakker wisten te schudden.
 

30 juni 2018: 65 Year Corvette Anniversary

30 juni 2018 was een prachtige dag. Ongeveer 250 Corvettes wisten van deze dag een onvergetelijk festijn te maken. Bekijk naar het filmpje van de lokale omroep Locourant met o.a. een interview met André Boer (na 5 min.) en met Rob Musquetier (na 7 min.).
 
 

22 september 2018: Meerdaagse Toertocht

NL NCRS Flight Germany Dit Corvette-weekend naar Duitsland was een geslaagd stapje over de grens. De combinatie van de hartelijke ontvangst, de vlot verlopende Flight Judging en het prachtige landschap maakte indruk. Kijk hier hoe het verliep en hoe wij die enkele regendruppel voor lief namen.
 
 

28 oktober 2018: Technische Meeting 2018

    
NL NCRS Garage Wij zijn niet de jongste meer en we hebben onderhoud nodig. We spreken nu even voor onze auto’s, dat mag duidelijk zijn. In zijn garage aan de Urkstraat 5, 4817 AR Breda heeft Jack Jansen ons de belangrijke punten m.b.t. de APK-keuring voorgeschoteld. En zijn Tips&Trucs over onderhoud gingen er ook als gesneden koek bij de koffie in.
 

Andere Corvette Evenementen