NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language














Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender




NCRS Dutch Chapter Kalender



18 maart 2018: ALV 2018 en Judgingschool

    
NL NCRS C2 Body Off 2018 is begonnen. Een goed jaar begint met goede voornemens en heldere ideeën. Die werden ingebracht tijdens de Algemene Leden Vergadering in de garage van Rob Musquetier. Het werd een mooie dag van door er een sessie Judgingschool aan toe te voegen. Het programma zag er als volgt uit:
  • 12:00 – 13:00 verzamelen (met lunch en koffie/thee)
  • 13:00 – 14:30 ALV
  • 14:30 – 14:45 pauze
  • 14:45 – 16:00 Judgingschool praktijksessie
En deze geslaagde dag zag er als volgt uit!
 

8 april 2018: Sleuteldag in Akersloot

NL NCRS Tinker Day Deze dag bij Rob Musquetier was leuk en leerzaam. De eigenaren van drie Corvettes werden geholpen bij het traceren en oplossen van problemen. Rob had zijn hele familie ingeschakeld: zijn vrouw zorgde voor broodjes en zijn dochter zorgde voor voldoende lucht in alle banden. Kijk hier hoe gezamenlijk werd opgelost waar wij alleen niet uitkwamen. Een geslaagde dag die 6 oktober bij André Boer in Wezep in herhaling gaat.
 

12 mei 2018: Voorjaars Flight 2018

    
NCRS Spring Flight De 1982 C3 Collector Edition die André Boer aan een nauwkeurig onderzoek liet onderwerpen, overtrof alle verwachtingen. Zij stamt uit het laatste jaar van productie van de Corvette C3. Van dit model zijn slechts 6759 exemplaren gebouwd, maar dit is er dan ook wel eentje!
De Top Flight werd moeiteloos binnengesleept met een score van maar liefst 99,1%. Als je bedenkt dat dit een Corvette zonder Driving Miles is, vraag je je af waar die 0,9 % gebleven is.
In één kreet: een topper op een toplocatie!
 

3 juni 2018: Toertocht Midden-Nederland

    
NCRS Dutch County Onder leiding van Jeroen en Marcel werd Midden-Nederland bezocht. Kijk hier hoe negen klassiekers rustige dorpjes uit hun middagslaapje wakker wisten te schudden.
 

30 juni 2018: 65 Year Corvette Anniversary

30 juni 2018 was een prachtige dag. Ongeveer 250 Corvettes wisten van deze dag een onvergetelijk festijn te maken. Bekijk naar het filmpje van de lokale omroep Locourant met o.a. een interview met André Boer (na 5 min.) en met Rob Musquetier (na 7 min.).
 
 

22 september 2018: Meerdaagse Toertocht

NL NCRS Flight Germany In navolging op de succesvolle meerdaagse tocht naar Spa in 2016, voert het Corvette-weekend dit jaar naar Duitsland.
In samenwerking met het Duitse lid Andreas Lampe wordt ter demonstratie een NCRS Flight Judging georganiseerd. Dit gebeurt zaterdagmiddag 22 september in Euskirchen, Duitsland, 115 kilometer voorbij Maastricht. Na overnachting in Euskirchen toeren we via het nationale park Eifel weer terug naar huis. Details volgen nog, maar geef vast op met hoeveel personen we rekening kunnen houden zodat een juiste inschatting kan worden gemaakt.

Schrijf je in voor deze sessie door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u ook contact op nemen met Ruud Zeller.

 

6 oktober 2018: Sleuteldag in Wezep

NL NCRS Tinker Day Wezep Het seizoen nadert zijn einde. De Corvettes moeten winterklaar worden gemaakt. Anders gezegd: wat er aan manco’s boven is gekomen, kan mooi worden verholpen nu het nog niet ijskoud is. Een mooi gelegenheid om dit te doen is de sleuteldag bij André Boer in Wezep. De koffie staat alleen voor ons klaar bij voldoende aanmeldingen. Iets verhelpen aan de eigen Corvette of sleutelen aan een andere prachtdame? Geef je dan bijtijds op!
 
 

28 oktober 2018: Technische Meeting 2017

    
NL NCRS Garage Wij zijn niet de jongste meer en we hebben onderhoud nodig. We spreken nu even voor onze auto’s, dat mag duidelijk zijn. Hoe wij onze Vettes het best kunnen verzorgen, vertelt Jack Jansen tijdens deze technische sessie in zijn garage aan de Urkstraat 5, 4817 AR Breda.
 

Andere Corvette Evenementen



7 april 2018 - 1 september 2018: Saturday Night Cruise Meetings 2018

  
The Cruise brothers In 2018 organiseren The Cruise Brothers zes maal de Saturday Night Cruise. Meetings vanaf 18:00 uur vol Amerikaanse auto's en motoren. Geniet hier van Amerikaanse muziek, hapjes en drankjes en kraampjes vol koopwaar.