NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender31 maart 2019: ALV 2019 en Judgingschool

    
NL NCRS C2 Body Off De weergoden zijn ons gunstig gezind bij de Algemene Ledenvergadering. Bij Erik Stroeve in Huizen was het een creatieve, maar vooral ook ontspannen bijeenkomst. Na het tanken van koffie en thee – met appeltaart, paaseitjes en broodjes – kijken wij naar de uitleg over de standaard versnellingsbak. Zie hier dat het geen geheim is dat André Boer hier de fijne kneepjes van kent.
 

18 mei 2019: Flight 2019

    
NCRS Spring Flight Jammer genoeg gaat deze meeting niet door; er wordt naar alternatieven voor later dit jaar gezocht. Maar de weergoden doen 18 mei hun uiterste best. Prachtige mogelijkheid om zelf op pad te gaan en te genieten van de eigenschappen ‘cabriolet’ of T-Top’.

 
 
 

8 juni 2019: Le Mans en Normandië

  
NL NCRS Judging School 2016 Le Mans is verreden. De ploeg van Toyota #8 van Sébastien Buemi, Fernando Alonso en Kazuki Nakajima heeft de 24-uurs race gewonnen. Corvette #63 (klasse LM GTE Pro) wist de 29e plek te bemachtigen, maar Corvette #64 werd aangetikt en crashte zwaar. Bekijk de C7’s hier op de testdag.
 

8 september 2019: Toertocht Veluwe

NL NCRS Flight Germany Geen paniek! Voor deze toertocht hoeven we niet echt vroeg de veren uit. André Boer leidt ons over de Veluwe en doet dat vanaf La Place ’t Harde, direct aan de afrit van de snelweg de A 28 (tel: 030-3000594). De richttijden zijn 13:30 uur verzamelen en om 14:00 uur vertrekken voor een tocht van 2 tot 2½ uur. Verzamelen bij La Place staat gelijk aan verwelkomen met koffie en gebak.
De toertocht eindigt ook bij La Place, en laat dat nou precies rond borreltijd zijn. Oh nee, wij zijn allemaal Bob dus het is precies rond koffietijd.
 

28 september 2019: Flight herfst 2019

NCRS Spring Flight Deze Herfstflight gebeurt in nauwe samenwerking met verschillende leden van de nieuw opgezette Duitse Chapter. Aanwezigheid bij dit gebeuren is niet verplicht, maar wel gewenst (toch een beetje verplicht dus). Woordenboeken zijn niet nodig want de Amerikaanse klassieke taal 'Corvette' spreken we allemaal.
Om 9:30 koffie en kennismaken bij André Boer in Wezep en om 10:00 uur gaan we van start!
 

Schrijf je in voor deze sessie door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u ook contact op nemen met Andre Boer.

 

6 oktober 2019: Technische Meeting 2019

    
NL NCRS Garage Oktober is de maand waarin het denken aan opslag voor de winter wordt gedacht. Maar daar hoort stilzitten niet bij! Zondag 6 oktober verzamelen wij bij Erik Stroeve voor een technische sessie. Zo heeft iedereen komende winter de perfecte reden de handen eens goed uit de mouwen te steken.
 

Andere Corvette Evenementen