NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender20 april 2024: Judging School bij Stingray ’82 in Wezep

 Zaterdag 20 april is NL NCRS te gast bij Stingray ’82. Naast dat iedereen zich kan onderdompelen in de verschillende Muscle Cars van Chevrolet is dit de kans je autokennis bij te spijkeren. Wat is leuker dan op de snelweg positieve kritiek leveren op de bolide die je inhaalt? Na 20 april kun je dat!
 

8 juni 2024: ALV in Wezep

 Zaterdag 8 juni is het tijd voor overleg. Zoals op elke Algemene Ledenvergadering is iedereen welkom bij André Boer in Wezep. En we maken er direct iets moois van door aansluitend een Corvette te keuren. 
 

8 juni 2024: Flight in Wezep

 Als de ALV achter de rug is, gaan de handen uit de mouwen. Niet alleen om de lunch naar binnen te werken, maar om daarna onze hobby in praktijk te brengen. Bij André Boer in Wezep controleren we een Corvette op conditie en originaliteit; alles volgens de regels van de NCRS.
 

22 september 2024: Toertocht omgeving Het Gooi

 Erik Stroeve woont in het Gooi en heeft daar de omgeving flink verkend. Vestingsteden van de Waterlinie? Lunchen aan de Vecht? We gaan het 22 september allemaal zien. 
 

Andere Corvette Evenementen7 april 2024 - 13 oktober 2024: American Car Sunday op Circuit Zandvoort

 Zondag 7 april vindt American Car Sunday plaats op het circuit van Zandvoort. Gemist? Kom dan zondag 13 oktober naar Assen. Een goedgevuld programma met activiteiten zoals ¼ Mile Dragraces, Burnout Madness, Shops&Stands, meerijden op het circuit en nog veel meer. 
 

20 april 2024: Stingray ’82 openingsmeeting in Wezep

 Zaterdag 20 april staat heel Wezep in het teken van Chevrolet. De openingsmeeting van Stingray ’82, de club voor Corvette, Camaro en Firebird, krijgt een flink NCRS-tintje. Rob Musquetier organiseert er een Judging School en één ding kunnen we vast zeggen: er staan genoeg Corvettes om op te oefenen!
 

28 april 2024: Openingsmeeting Heartbeat Corvette Club

 Zoals altijd starten onze vrienden van de Heartbeat Corvette Club het jaar met hun openingsmeeting. Deze staat voor zondag 28 april bij automuseum Metropole in Druten gepland.