NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language


Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender8 januari 2017: Nieuwjaarsborrel 2017 in Huizen

NL NCRS 2017 Een goed 2017 voor leden en bewonderaars!
Zondag 8 januari was het eerste weerzien in het nieuwe jaar. Thuis bij Erik Stroeve hebb
en we elkaar veel probleemloze kilometers asfalt toegewenst. Enkele bestuursleden hebben van deze gelegenheid gebruikt gemaakt om plannen voor 2017 te smeden. Die worden nog uitgewerkt, dus houd deze kalender in de gaten!
 
 

12 maart 2017: ALV 2017

    
NL NCRS C2 Body Off Het jaar voor klassiekers opent en de zon breekt door. Dit kan haast geen toeval zijn!
Kijk hier hoe de ALV begon met koffiedrinken en wat sleutelwerk aan eigen vervoer. Daarna gingen we voor ‘The Real Deal’, het herkennen van wat wel of niet klopt aan de diverse onderdelen van de diverse jaargangen Corvette.
 
 

6 mei 2017: Voorjaars Flight 2017

    
NCRS Top Flight De eerste Flight van 2017 was een succes. André Boer liet zijn C2 Stingray 327 Convertible uit 1966 keuren op originaliteit en conditie. Dit is theorie van het toekennen van punten en prijzen. Dit is de uiterst gezellige praktijk.
 
 

18 juni 2017: Toertocht Noord-Holland

    
NCRS Goldfinger De ideale combinatie: een fraaie toertocht afsluiten met een heerlijke BBQ. Het Noord-Hollands landschap heeft kennis gemaakt met Amerikaans vermogen. Wij hebben kennis gemaakt met de kookkunsten van Rob Musquetier.
 

2 september 2017: Meerdaagse Toertocht

NL NCRS Spa-Franchorchamps De meerdaagse tourtocht naar Spa-Francorchamp was een groot succes!
Dit smaakt naar meer. Om diverse persoonlijke redenen is invulling van een vervolg nog onzeker.
 

14 oktober 2017: Herfst Flight 2017

    
NL NCRS Top Flight Het najaar vullen we o.a. met een Flight in de garage van Jack Jansen in Breda. Tijdens een Flight-keuring komen originaliteit en conditie aan de orde. Dat leidt tot een internationaal gerespecteerde score. Kijk bijvoorbeeld hoe hier de 1971 C3 van Andreas Lampe onder de loep ging. Een Corvette is niet vereist, maar een goed humeur wel dus kom en beleef dit mee!
 
 

11 november 2017: Technische Meeting 2017

    
NL NCRS Tools Een technische sessie op de elfde van de elfde. Maar aan ons lijf geen polonaise! Verder invulling volgt nog, maar lees dat onze technische meetings in de herfst bijzonder leerzaam zijn.
 
 

Andere Corvette Evenementen