NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

Kalender
NCRS Dutch Chapter Kalender2 april 2023: ALV en Judgingschool

    
NL NCRS ALV
De eerste dag in 2023 met strakblauwe lucht boven het asfalt. Op naar de ALV!
Koffie, broodjes en paaseitjes stonden paraat om de meeting soepel en gezellig te laten beginnen. Daarna is de Corvette C2 van Rob van onderen en van boven bekeken; met vooral aandacht voor de kleine dingen. Waar horen Castle Nuts en Cotter Pins?
Na afloop weer flink bijpraten en elkaars Corvettes bewonderen.  Kijk hier hoe deze dag verliep.
   
 

20 mei 2023: Flight lente

    
NCRS Spring Flight
Zaterdag 20 mei doen wij weer wat weinig anderen doen: het besnuffelen van Corvettes. Bij André Boer in Wezep worden één of meer klassiekers nauwkeurig bekeken op originaliteit en conditie. Welke wagens dit worden en andere details volgen nog, maar dat dit evenement de moeite meer dan waard is, staat al vast.
 

7 juli 2023: NCRS NL op FAME

Op de grootste Corvette Meeting in West-Europa horen wij natuurlijk thuis. Dit met meer dan daar onze Corvettes door voorbijgangers te laten aaien. Liefhebbers (= alle bezoekers) kunnen live meegenieten van een technische sessie of van een Flight keuring. Wellicht even zoeken tussen alle Corvettes in het Kuurpark, maar dit wordt zeker de moeite waard.

 

23 september 2023: Toertocht nazomer

Corvette Tour Autumn
Wie zegt dat het in Nederland altijd regent? Wij niet! Op deze prachtige zaterdag van deze nazomer bewijzen wij dat wintertijd nog lang niet aan de orde is. Hessel zet een fraaie route uit en kijken we welke ijstenten nog open zijn.
 

Andere Corvette Evenementen7 juli 2023 - 9 juli 2023: Corvette FAME - De Corvette Meeting voor West-Europa

Corvette Fame is een begrip in West-Europa. Ook dit jaar wordt het terrein in Zuid-Limburg bestormd door Corvettes uit binnen- en buitenland. Op het programma voor vrijdag 7 t/m/ zondag 9 juli 2023 staan o.a. twee toerritten en verkiezingen van Corvettes in alle generaties. Op het terrein is een bar aanwezig dus blijven slapen in een lokaal hotel is een aan te raden optie.