NCRS - The Dutch Chapter Logo
Select English as language

Log-in
Naam:
Wachtwoord:

This site is sponsored by:

This site is hosted for free by ITCAP!

NCRS Dutch Chapter Nieuws27 oktober 2005: Kandidaat vice-voorzitter gevonden Nieuws: 2024


Nieuws: 2023


Nieuws: 2022


Nieuws: 2021


Nieuws: 2020


Nieuws: 2019


Nieuws: 2018


Nieuws: 2017


Nieuws: 2016


Nieuws: 2015


Nieuws: 2014


Nieuws: 2013


Nieuws: 2012


Nieuws: 2011


Nieuws: 2010


Nieuws: 2009


Nieuws: 2008


Nieuws: 2007


Nieuws: 2006


Nieuws: 2005


Vandaag heeft Michael Westenberg zich beschikbaar gestelt voor de rol van vice-voorzitter. Welkom bij de club Michael.
 
25 oktober 2005: Bestuur bijna compleet
Het bestuur van de Dutch Chapter is nagenoeg compleet. Ondanks het feit dat de bestuursleden nog niet officiel in functie zijn (pas na de ALV) kunnen we met trots zeggen dat de volgende kandidaten zich beschikbaar hebben gestelt voor de bestuursfuncties:

* Keurmeester: Andre Boer
* Penningmeester: Twan Baars
* Secretaris: Erik Stroeve
* PR: Sander van Ballegooij
* Voorzitter: Rob Musquetier

De nog openstaande posities zijn:
* Vice-Voorzitter
* Evenementen coordinator

Als je geinteresseerd bent in 1 van de openstaande posities neem dan contact met ons op via info@ncrs.nl
 
23 oktober 2005: Veel te leren tijdens de eerste Judging School sessie
De eerste Judging School van de Dutch Chapter gaf onze leden een introductie van het judging process. De standaarden werden besproken, de manier van jureren werd uitgelegt en de te behalen statusen gepresenteerd. Na de presentatie heeft menigeen de mouwen opgestroopt om de eerste lessen in de praktijk te brengen op een 1969 C3 Corvette met Big Block motor.
Klik hier om een foto-impressie van deze activiteit te bezichtigen.
 
2 juli 2005: Zonnige eerste Nederlandse tourtocht
Ondanks dat het weer niet formidabel was afgelopen zaterdag was de eerste road tour van de Dutch Chapter toch een groot success. Een door Antonio goed georganiseerde rit bracht ons bij de mooiste plekjes van de provincie Limburg.
Klik hier om een foto-impressie van deze activiteit te bezichtigen.
 
19 juni 2005: NCRS aanwezig tijden de Lelystad Oldtimershow 2005
Op 19 Juni was de NCRS aanwezig op de Oldtimer dag in Lelystad. In Nederland is dit het grootste oldtimer evenement waar zo een 500 goed gerestaureerde klassiekers bij elkaar komen. Een grote verscheidenheid aan engelse, italiaanse, franse, nederlandse en amerikaanse auto's waren prachtig vertegenwoordigd. Natuurlijk was ook Corvette aanwezig daar 5 eigenaren de dag bijwoonde; 1 x 1959, 2 x 1960, 1 x 1965 en 1 x 1977. Twee can de Corvettes ontvingen die dag een van de schaarse prijzen.
Klik hier om een foto-impressie van deze activiteit te bezichtigen.
 
2 april 2005: Veel nieuwe leden
Na het plaatsen van een oproep op het Amerikaanse NCRS forum hebben we een gestaag aantal nieuwe founding members kunnen verwelkomen. Hartelijk dank en welkom voor Tom Dingman, Patrick Hulst, Clare Carpenter, Donald Olson, Richard Lyon, Verle Randolph en Craig Schultz als nieuwe sponsor leden vanuit Amerika. Met hun als nieuw lid staat de teller op 12 leden, bijna de helft van het vereiste aantal wat nodig is om een officiele erkenning te verkrijgen als Dutch Chapter van de NCRS.

In de komende weken zullen de statuten worden opgemaakt om ons daarmee bij de KvK te kunnen registreren als vereniging. Deze registratie zal ons in staat stellen om de basis beginselen als een bankrekening te kunnen open om ervoor te zorgen dat onze leden administratie vloeiend kan verlopen.

Daarnaast zijn er ook concrete plannen om de NCRS.NL website te profesionaliseren. Geplande veranderingen zijn; leden lijst in de gesloten sectie, news sectie, advertentie en onderdelen verkoop sectie.
 
19 maart 2005: Eerste technische sessie succesvol uitgevoerd
Vandaag hebben we de auto van Antonio Loi op verschillende aspecten onder de loep genomen. Om de voorruit van deze wagen zat een ondertussen oud en verweerd stuk rubbere pakking. Na het verwijderen van de kick panels, het dashboard kastje en alle boutjes en moertjes is de voorruit zorgvuldig verwijderd.

Het voorruit frame werd daarna eveneens voorzichting verweiderd zodat het rubber ook kon worden vervangen. Daarnaast zijn de twee verbindingsgaten aan beide kanten opnieuw voorzien van een getapt schroefdraad waardoor we er zeker van konden zijn dat het raam goed vast zou komen te zitten. Na alles weer op zijn plaats terug te hebben geinstalleerd zag de auto er weer perfect uit.

Naast het raam hebben we ook onze technische aandacht besteed aan een niet werkende benzine meter in de auto van Antonio. Na nader onderzoek bleek dat de meter niet was geaard middels een connectie met het dash frame, wat veroorzaakt dat de wijzer naar links uitslaat als het contact wordt omgedraait. Na het maken van een goede connectie werkte de meter prima. Als laatste hebben we de auto nog op de brug geplaatst om de onderkant te bekijken. Omdat alle andere auto's van de aanwezige leden een 4-versnelligsbak hadden was het interessant om te zien hoe de powerglide unit eruit zag.
Klik hier om een foto-impressie van deze activiteit te bezichtigen.